Over Welten Caravans

In 1986 kocht Ad Welten (grondlegger van het bedrijf) zijn 1e caravan, een oude Kip. Hier ging het gezin 2 keer mee op vakantie en daarna werd de kip verkocht. Het begin was gemaakt!

Ad kwam regelmatig wat oude caravans langs de weg tegen, deze ging hij 's avonds kopen en verkocht hij weer via het ‘’snuffel’’ krantje.

In 1994 startte Ad "Welten caravans" op. Na een aantal jaren gehandeld te hebben vanuit zijn eigen achtertuin in de kerkakkerstraat werd er in 1998 een nieuwe loods met woonhuis gebouwd op industrie terrein de Run 8256 in Veldhoven. Hier zitten we vandaag de dag nog steeds gevestigd.

Welten caravans is een echt familie bedrijf. Zoon Mark is vanaf 2000 werkzaam in het bedrijf. Mark doet vooral de in/verkoop van tour caravans en schade taxaties voor de verzekering. Zoon John werkt vanaf 2001 in het bedrijf. Hij runt de werkplaats die op de Run 8109 gevestigd is. Hier worden al onze verkochte caravans afgeleverd met een bovag beurt en u kunt hier terecht voor het onderhoud en schade herstel aan uw caravan.

Doordat we een familiebedrijf zijn en overwegend met eigen mensen werken en de kosten dus laag houden kunnen we tegen elk caravan bedrijf met de prijzen concurreren